Bloom Valencia grote maten mode

Bloom valencia het nieuwe leuke curvy dames mode label nu verkrijgbaar bij Only Diva's .

Wij wachten op de nieuwe voorjaars/zomercollectie van Bloom Valencia.

 

Kijk ook eens naar de Bloom Valencia in de sale

Wat  is Bloomvalencia curvy mode ?

Het curvy modemerk  Bloomvalencia is geboren in Valencia in spanje .

Katlijn en Bart zijn goede vrienden , wonen en werken in Valencia .

Zij zijn de drijvende kracht achter Bloomvalencia .  En daarbij ook hebben zij de gedeelde passie voor mode . En hebben daarbij oog voor detail en schoonheid . Katlijn is een jonge vijftiger , zij hecht veel waarde aan modieuze kleding met een mediteraanse uitstraling . Zij is tevens het gezicht van Bloom . Katlijn is de ontwerpster en daarbij ook een curvy lady daardoor ontwerpt ze net iets anders : kleurrijk , vrouwlijk , elegant  en een goede pasvorm dat zijn haar kenmerken.  De  mediteraanse curvy collecties worden met heel veel passie en enthousiasme ontworpen . Zijn dus trots op hun ontworpen creaties .

Blooming bied zijn collectie aan van maat 42 tot en met 54 . Bloom heeft de missie er voor te zorgen dat de vrouwen over de hele wereld vertrouwen in zich zelf  hebben en trots zijn op hun vrouwelijke rondingen . Only Diva's hoop dat de bloom collectie je zal inspireren . 

 

 

 

Lente/zomer collectie 2022

Zie Bloom Valencia in onze sale.

 

Wij verwachten de nieuwe collectie in augustus 2022

De "colourful Valencia" is geinspireerd op de prachtige mediterane kleuren die in Valencia tijndens de zomer overal terug te vinden zijn . De prachtig gekleurde vissershuisjes in de oude wijk Cabanyal zijn de ware bron geweest voor deze kleurrijke collectie . De stijlvolle en hippe jurken zijn helemaal de trend voor het zomerseizoen 2022 .